Дигитална обработка

Какво представлява дигиталната обработка?
Всяко изображение, което е селектирано за финалната галерия, минава през пост-обработка. Процесът включва редактиране на цветове, баланс, яркост, контраст, изрязване, полагане на различни филтри и т.н. Използват се специализирани фотографски продукти. Крайната цел е вашият автомобил да изглежда максимално добре. След обработката много от снимките са толкова добри, че стават за wallpaper, рекламни материали, билборд платна и д.р.
Вие сами решавате степента на обработка. Ще ви изпратим примерна снимка в няколко варианта и ще си изберете най-подходящия за вас. Останалите снимки ще бъдат обработени по подобен начин.
Ето пример за ефекта на обработката върху снимките:
Преди:
DSC_3832
След:
DSC_3832-Edit
Колко време отнема?
Един автомобил (15-20 снимки) изисква около 1 час обработка. Всяка снимка се анализира и редактира индивидуално. Основната ни задача е вашите снимки да изглеждат добре. Освен всичко друго, те са и наша реклама и ние искаме да се гордеем с работата си 🙂
Какво представлява заличаването на козметични дефекти?
Ако имате драскотина, шупла или друго несъвършенство по вашия автомобил и искате да не се вижда на снимките, ние можем да го заличим. За целта се използва специализиран софтуер, с който полагаме повърхност от друго място и изравняваме цветове и оттенъци, така че дефектът визуално да изчезне. Тази услуга е подходяща в случай, че имате план да поправите дефекта преди първите огледи.

.